Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Produk

  • Polycarbonate Plastic / Hollow Sheet Building Materials

    Bahan Bangunan Plastik Polycarbonate / Hollow Hollow

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi sing dhuwur, sing bisa nganti 25% lan 86% kanthi warna sing beda. Resistensi efek: intensitas pengaruh ing kolom berongga yaiku 80 gelas kaca. Kekuwatan: Sawise tes penuaan akselerasi 4,000 jam, Yi 2 lan LT 0,6% Akibate, sawise nggunakake 10 taun, tingkat penetrasi sing luwih dhuwur lan level kuning sing kurang bisa dikendhaleni. Perlindhungan saka radiasi ultraviolet: Lampu surya PC diatur ing telung lapisan kompak sing ...
  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Papan Kekuwatan Papan PC PC Polycarbonate Berkualitas Tinggi

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi sing dhuwur, sing bisa nganti 25% lan 86% kanthi warna sing beda. Resistensi efek: intensitas pengaruh ing kolom berongga yaiku 80 gelas kaca. Kekuwatan: Sawise tes penuaan akselerasi 4,000 jam, Yi 2 lan LT 0,6% Akibate, sawise nggunakake 10 taun, tingkat penetrasi sing luwih dhuwur lan level kuning sing kurang bisa dikendhaleni. Perlindhungan saka radiasi ultraviolet: Lampu surya PC diatur ing telung lapisan kompak sing ...
  • Beautiful Design Home Garden Use PC Greenhouse

    Taman Omah Desain Apik Gunakake Greenhouse PC

    Layanan Kita 1. Wangsulake pitakon kanthi online 24 jam kanthi wektu paling sithik 2. Staf sing duwe pengalaman kanggo njawab kabeh pitakon Desain Khusus 1. Kita bakal menehi katrangan babagan dimensi lan warna tartamtu sing dikarepake. 2. Kita bisa ngasilake papan polikarbonat, lan kita gelem menehi saran babagan informasi sampeyan: P: Kepiye cara njupuk conto? A: Minangka conto gratis, sampeyan mung kudu mbayar pangiriman. P: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa? A: Kita bisa nampa transfer kabel, let ...
  • Custom Factory High Quality Polycarbonate PC Sheet

    Lembar PC Polikarbonat Kualitas Tinggi Pabrik Khusus

    Layanan pra-sale Layanan: 1. Desain khusus 2. Priksaan produk 3. Nyedhiyakake conto sajrone 7 dina. Layanan Purna Jual 1. Wektu pengiriman cekak 2. Instruksi instalasi 3. Layanan konsultasi 24 jam 4. Resolusi kepatuhan kualitas sing dijanjekake 1. Kabeh elemen bakal diwenehake dening pabrikan kanthi paling ora sepuluh (10) taun pengalaman ing desain lan pabrik produk lan sistem sing padha. Kajaba iku, yen dijaluk, cathetan paling ora limang (5) sadurunge, individu lan padha ...
  • Good Quality Heat Insulation Warehouse Corrugated Plastic PVC Sheet

    Lembar PVC Plastik Bergelombang Panas Isolasi Panas Berkualitas

    Fitur Produk Warna awet (paling ora 10 taun) Produk kasebut nduweni daya tahan ultra ing lingkungan alam. Sanajan kahanan UV sing kaku, suhu dhuwur lan hawa adhem, isih tetep warna stabil. Kinerja Resin Anti-korosi sing apik bisa nggawe resisten asam longterm, alkali lan korosi uyah, lsp. Tes wis kabukten ora ana reaksi kimia sawise direndhem ing uyah lan alikali lan macem-macem asam ing sangisore 60%. Cocog kanggo aplikasi ing. ..
  • FRP Gel Coat Sheet Van Covering

    Lembar Coat Gel FRP Van Panutup

    Lembar FRP sing dilapisi gel minangka jinis produk ramah lingkungan sing anyar, digawe saka jas gel sing diobati panas, resin sintetis lan fiberglass. Lan umume digunakake ing kompartemen truk mobil, kulkas lan pemurnian bermutu, perawatan medis, kebersihan panganan lan proyek liyane. Kita duwe rega paling apik ing antarane para produsen kanthi kualitas sing padha lan rega sing paling apik. Lan kita janji kepenak layanan sawise-sales bakal rampung sawise sampeyan wareg. Ketahanan korosi kekuwatan ...
  • Smooth Surface Pultruded FRP Plastic Flat Sheet

    Lembar Flat Plastik Pultruded Lumahing Pultruded

    Fitur 1) Konten fiberglass udakara 27% -30%. 2) Tahan cuaca lan kemampuan ngresiki awake dhewe 3) resistensi kuning sing apik 4) laju lentur sing kuwat, tahan pengaruh lan sithik 5) tahan suhu ekstrem -38 derajat +110 derajat suwene 6) Tahan tuwa: Film khusus F4 ditambah lumahing lan mantel gel tahan lama. Lembar atap grp frp atap. Bahan: Plastik serat bertulang kaca, mesin Aplikasi mbentuk Waterproofing atap FRP ...
  • FRP Bonai Corrugated Fiberglass Sheet Factory GRP You Need

    FRP Bonai Pabrik Lembar Fiberglass GRP sing Sampeyan Butuhake

    Deskripsi Produk Lembar atap kaca fiberglass (ubin plastik bahan fiberglass utawa panel atap bergelombang langit-langit FRP) minangka bahan komposit sing apik sing kalebu tulangan fiberglass ing matriks resin poliester tak jenuh lan lapisan pelindung njaba stabilisasi U / V ing warna pilihan sing sampeyan duwe pilihan sing luar biasa rasio kekuatan kanggo bobot. Amarga sifat sing luar biasa ora kaya PVC utawa kayu, mula bisa digunakake ing kabeh bidang: aerospace, railway, kimia ...
  • China Factory Customized FRP Fiberglass Grating for Construction

    Pabrik China Disesuaikan FRP Fiberglass Grating kanggo Konstruksi

    Parut plastik bertulang serat kaca (FRP) lan piring plastik bertulang serat kaca, minangka jinis bahan bertulang serat kaca, resin poliester tak jenuh minangka matriks, liwat proses khusus lan dadi jinis bahan piring, kanthi kisi FRP kosong bisa digunakake minangka bahan struktural, digunakake kanggo jubin lingkungan korosi, tutup trench, platform, dek kapal, tangga, catwalks, lsp. Kanthi resistansi korosi lan tahan api, isolasi non-magnetik, ...
  • FRP GRP Fiberglass Plastic Drainage Channel

    Saluran Saluran Plastik Fiberglass FRP GRP

    Saluran drainase tipe U linier slot Tengah Kanthi colokan saluran, outfall bareng-bareng dadi sistem got lengkap. Saluran got duwe akeh spesifikasi, bisa digawe sesuai karo kebutuhan sampeyan. Digunakake kanthi akeh ing sistem got saluran konstruksi pertahanan nasional, bangunan sipil, perdagangan, industri. Contone: bandara, pelabuhan, taman, stadion, macem-macem lorong, got kothak, got dalan lan liya-liyane. Bahan tutup saluran kita yaiku grp frp Solicitud 1. Dekorasi ...
  • FRP Purlin Construction Purpose Purlin Price

    Harga Purlin Konstruksi FRP Purlin

    Aplikasi 1). Purlins, balok tembok ing konstruksi baja 2). Gabungan dadi komponen bangunan kaya truss gendheng, krenjang, lsp. 3). Kolom, balok lan tangan ing pabrikan mesin industri ringan Fitur Utama Tampilan alami lan non-slip: Pasir alami bisa ditambahake ing permukaan supaya efek alami lan efek non-slip. Tahan korosi lan tuwa: Bedane sifat resin menehi FRP resistansi korosi sing beda, lan bisa uga ...
  • Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    1. Kualitas Tinggi Kita njamin manawa kabeh produk kena tes kaping pirang-pirang kanggo memenuhi syarat pelanggan sadurunge dikirim. 2. Rega Kompetitif Rega kasebut beda-beda adhedhasar performa produk lan syarat kuantitas. 3. Fitur profesional Perusahaan sing paling misuwur yaiku tim ilmu pengetahuan lan teknologi. 4. Layanan Paling apik Kanggo kabeh pitakon babagan produk utawa produk, sampeyan bakal mangsuli kanthi rinci sajrone 12 jam. 5. Produk Kemasan & Pengiriman bisa dikemas lan ...