Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Pc Lembar

  • Polycarbonate Plastic / Hollow Sheet Building Materials

    Bahan Bangunan Plastik Polycarbonate / Hollow Hollow

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi sing dhuwur, sing bisa nganti 25% lan 86% kanthi warna sing beda. Resistensi efek: intensitas pengaruh ing kolom berongga yaiku 80 gelas kaca. Kekuwatan: Sawise tes penuaan akselerasi 4,000 jam, Yi 2 lan LT 0,6% Akibate, sawise nggunakake 10 taun, tingkat penetrasi sing luwih dhuwur lan level kuning sing kurang bisa dikendhaleni. Perlindhungan saka radiasi ultraviolet: Lampu surya PC diatur ing telung lapisan kompak sing ...
  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Papan Kekuwatan Papan PC PC Polycarbonate Berkualitas Tinggi

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi sing dhuwur, sing bisa nganti 25% lan 86% kanthi warna sing beda. Resistensi efek: intensitas pengaruh ing kolom berongga yaiku 80 gelas kaca. Kekuwatan: Sawise tes penuaan akselerasi 4,000 jam, Yi 2 lan LT 0,6% Akibate, sawise nggunakake 10 taun, tingkat penetrasi sing luwih dhuwur lan level kuning sing kurang bisa dikendhaleni. Perlindhungan saka radiasi ultraviolet: Lampu surya PC diatur ing telung lapisan kompak sing ...
  • Custom Factory High Quality Polycarbonate PC Sheet

    Lembar PC Polikarbonat Kualitas Tinggi Pabrik Khusus

    Layanan pra-sale Layanan: 1. Desain khusus 2. Priksaan produk 3. Nyedhiyakake conto sajrone 7 dina. Layanan Purna Jual 1. Wektu pengiriman cekak 2. Instruksi instalasi 3. Layanan konsultasi 24 jam 4. Resolusi kepatuhan kualitas sing dijanjekake 1. Kabeh elemen bakal diwenehake dening pabrikan kanthi paling ora sepuluh (10) taun pengalaman ing desain lan pabrik produk lan sistem sing padha. Kajaba iku, yen dijaluk, cathetan paling ora limang (5) sadurunge, individu lan padha ...