Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Warta

  • Cara ndeleng prospek pangembangan produk plastik

    Saka Januari nganti Nopember 2020, industri produk plastik nasional ngrampungake output 71,614 yuta ton, saben taun mudhun 5,3%. Ing wulan November, industri produk plastik nasional ngrampungake 7,903 yuta ton output, saben taun paningkatan taun 1,0%. Invo industri plastik ...
    Waca liyane
  • Apa masa depan industri plastik

    Kesempatan pangembangan pasar: Saiki, ekspor produk plastik negaraku isih diadhepi tantangan abot kayata struktur produk plastik sing ora sampurna lan level teknis umume kurang. Nanging, nalika reformasi struktural sisi pasokan domestik terus, produk plastik domestik mlebu ...
    Waca liyane
  • Pangowahan pasar ing industri plastik

    Kanthi owah-owahan permintaan pasar lan paningkatan rantai industri, pelanggan perusahaan cethan mudhun wis mboko sithik saka siji syarat kualitas cetakan dadi solusi integral saka "produk cetakan +". Adhedhasar taun akumulasi teknologi ing cetakan ...
    Waca liyane