Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Lembar FRP

  • FRP Gel Coat Sheet Van Covering

    Lembar Coat Gel FRP Van Panutup

    Lembar FRP sing dilapisi gel minangka jinis produk ramah lingkungan sing anyar, digawe saka jas gel sing diobati panas, resin sintetis lan fiberglass. Lan umume digunakake ing kompartemen truk mobil, kulkas lan pemurnian bermutu, perawatan medis, kebersihan panganan lan proyek liyane. Kita duwe rega paling apik ing antarane para produsen kanthi kualitas sing padha lan rega sing paling apik. Lan kita janji kepenak layanan sawise-sales bakal rampung sawise sampeyan wareg. Ketahanan korosi kekuwatan ...
  • Smooth Surface Pultruded FRP Plastic Flat Sheet

    Lembar Flat Plastik Pultruded Lumahing Pultruded

    Fitur 1) Konten fiberglass udakara 27% -30%. 2) Tahan cuaca lan kemampuan ngresiki awake dhewe 3) resistensi kuning sing apik 4) laju lentur sing kuwat, tahan pengaruh lan sithik 5) tahan suhu ekstrem -38 derajat +110 derajat suwene 6) Tahan tuwa: Film khusus F4 ditambah lumahing lan mantel gel tahan lama. Lembar atap grp frp atap. Bahan: Plastik serat bertulang kaca, mesin Aplikasi mbentuk Waterproofing atap FRP ...
  • FRP Bonai Corrugated Fiberglass Sheet Factory GRP You Need

    FRP Bonai Pabrik Lembar Fiberglass GRP sing Sampeyan Butuhake

    Deskripsi Produk Lembar atap kaca fiberglass (ubin plastik bahan fiberglass utawa panel atap bergelombang langit-langit FRP) minangka bahan komposit sing apik sing kalebu tulangan fiberglass ing matriks resin poliester tak jenuh lan lapisan pelindung njaba stabilisasi U / V ing warna pilihan sing sampeyan duwe pilihan sing luar biasa rasio kekuatan kanggo bobot. Amarga sifat sing luar biasa ora kaya PVC utawa kayu, mula bisa digunakake ing kabeh bidang: aerospace, railway, kimia ...
  • FRP GRP Fiberglass Plastic Drainage Channel

    Saluran Saluran Plastik Fiberglass FRP GRP

    Saluran drainase tipe U linier slot Tengah Kanthi colokan saluran, outfall bareng-bareng dadi sistem got lengkap. Saluran got duwe akeh spesifikasi, bisa digawe sesuai karo kebutuhan sampeyan. Digunakake kanthi akeh ing sistem got saluran konstruksi pertahanan nasional, bangunan sipil, perdagangan, industri. Contone: bandara, pelabuhan, taman, stadion, macem-macem lorong, got kothak, got dalan lan liya-liyane. Bahan tutup saluran kita yaiku grp frp Solicitud 1. Dekorasi ...
  • China Factory Customized FRP Fiberglass Grating for Construction

    Pabrik China Disesuaikan FRP Fiberglass Grating kanggo Konstruksi

    Parut plastik bertulang serat kaca (FRP) lan piring plastik bertulang serat kaca, minangka jinis bahan bertulang serat kaca, resin poliester tak jenuh minangka matriks, liwat proses khusus lan dadi jinis bahan piring, kanthi kisi FRP kosong bisa digunakake minangka bahan struktural, digunakake kanggo jubin lingkungan korosi, tutup trench, platform, dek kapal, tangga, catwalks, lsp. Kanthi resistansi korosi lan tahan api, isolasi non-magnetik, ...
  • FRP Purlin Construction Purpose Purlin Price

    Harga Purlin Konstruksi FRP Purlin

    Aplikasi 1). Purlins, balok tembok ing konstruksi baja 2). Gabungan dadi komponen bangunan kaya truss gendheng, krenjang, lsp. 3). Kolom, balok lan tangan ing pabrikan mesin industri ringan Fitur Utama Tampilan alami lan non-slip: Pasir alami bisa ditambahake ing permukaan supaya efek alami lan efek non-slip. Tahan korosi lan tuwa: Bedane sifat resin menehi FRP resistansi korosi sing beda, lan bisa uga ...
  • Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    1. Kualitas Tinggi Kita njamin manawa kabeh produk kena tes kaping pirang-pirang kanggo memenuhi syarat pelanggan sadurunge dikirim. 2. Rega Kompetitif Rega kasebut beda-beda adhedhasar performa produk lan syarat kuantitas. 3. Fitur profesional Perusahaan sing paling misuwur yaiku tim ilmu pengetahuan lan teknologi. 4. Layanan Paling apik Kanggo kabeh pitakon babagan produk utawa produk, sampeyan bakal mangsuli kanthi rinci sajrone 12 jam. 5. Produk Kemasan & Pengiriman bisa dikemas lan ...
  • GRP Pultruded Fiberglass Forms Fiberglass Tube Structure FRP Grating Pultrusion Section / Profile

    GRP Pultruded Fiberglass Forms Fiberglass Tube Structure FRP Grating Pultrusion Section / Profile

    Pultrusion minangka proses terus-terusan nggunakake tambahan serat kanthi matrik resin termoset. Bahan penguat sing wis dipilih, kayata roving fiberglass, tikar, kain tenunan utawa kain rajutan, ditarik liwat bathin resin sing kabeh bahan diresiki kanthi resin termoset sing cair. Resin khas kalebu poliester, ester vinil lan fenolik. Serat basah udan dibentuk kanthi bentuk geometris sing dipengini lan ditarik menyang mati baja sing digawe panas. Sawise mlebu mati, ...
  • Building Material U Channel Steel From Steel Profile Factory

    Baja Saluran U Bahan Baja Saka Pabrik Profil Baja

    Baja kanal minangka baja bentuk dawa sing nganggo salib bentuk alur. Baja saluran kalebu panggunaan bangunan lan baja struktural karbon nggunakake mekanik, yaiku baja bagean sing kompleks, bentuk bagean kasebut slotted. Baja saluran utamane digunakake kanggo struktur bangunan, rekayasa tembok langsir, manufaktur mekanik lan kendaraan, lan liya-liyane. Pangiriman baja saluran produk kanthi mbentuk termal lan normalisasi utawa negara bergulir panas. Kauntungan Kita 1. Kualitas tinggi karo reasona ...
  • High Quality FRP Angle/The Glass Fiber Angle /Steel Angle

    Angle FRP Berkualitas Tinggi / Sudut Serat Kaca / Sudut Baja

    Serat kaca ringan sing kuat nguatake balok plastik. Kaping pisanan, kita milih merek sing misuwur ing Cina kanggo njamin kualitas FRP. Kapindho, balok kaca ora mung bisa nahan beban statis, nanging uga kanthi tekanan beban dinamis. Tes beban dinamis wis ditindakake metu ing balok FRP sing diproduksi dening perusahaan kita. Nalika deformasi mlengkung tekan 1 cm, tekanan ditrapake ing balok FRP. Aplikasi 50 kali saben titik, terus-terusan diaplikasi kaping 3.000 tanpa gangguan, lan lulus tes minangka q ...