Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Pelat Ketahanan

  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Papan Kekuwatan Papan PC PC Polycarbonate Berkualitas Tinggi

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi sing dhuwur, sing bisa nganti 25% lan 86% kanthi warna sing beda. Resistensi efek: intensitas pengaruh ing kolom berongga yaiku 80 gelas kaca. Kekuwatan: Sawise tes penuaan akselerasi 4,000 jam, Yi 2 lan LT 0,6% Akibate, sawise nggunakake 10 taun, tingkat penetrasi sing luwih dhuwur lan level kuning sing kurang bisa dikendhaleni. Perlindhungan saka radiasi ultraviolet: Lampu surya PC diatur ing telung lapisan kompak sing ...