Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Papan bergelombang

  • Good Quality Heat Insulation Warehouse Corrugated Plastic PVC Sheet

    Lembar PVC Plastik Bergelombang Panas Isolasi Panas Berkualitas

    Fitur Produk Warna awet (paling ora 10 taun) Produk kasebut nduweni daya tahan ultra ing lingkungan alam. Sanajan kahanan UV sing kaku, suhu dhuwur lan hawa adhem, isih tetep warna stabil. Kinerja Resin Anti-korosi sing apik bisa nggawe resisten asam longterm, alkali lan korosi uyah, lsp. Tes wis kabukten ora ana reaksi kimia sawise direndhem ing uyah lan alikali lan macem-macem asam ing sangisore 60%. Cocog kanggo aplikasi ing. ..