Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Babagan Kita

Langfang Bonai Environmental Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2008 lan jembaré 15.000 meter persegi. Wiwit saka bahan baku FRP, investasi 12 juta lan duwe 76 karyawan, kalebu 3 personel R&D. Ing taun 2010, ngenalake rong lini produksi terus FRP saka Australia. Ana 3 lini produksi ubin antik lan 2 lini produksi papan pc, kanthi nilai output taunan luwih saka 80 yuta.

Perusahaan kami wis sukses ngembangake lan ngasilake panel atap struktur baja lan panel tembok karo Jerman lan Jepang, utamane ngasilake panel lampu, panel anti korosi, panel jas gel, panel tahan api, ubin resin, panel sinar matahari, talang FRP, lsp., Lan ngekspor luwih saka 40 Negara lan wilayah, sampeyan diparengake teka lan mriksa.

Filsafat Bonai

"Kepuasan pelanggan minangka tujuan langgeng" papan berkualitas tinggi, layanan purna jual sing sampurna, kanggo mangsuli pitakon pelanggan ing tahap awal, nyedhiyakake papan berkualitas tinggi, lan layanan purna jual sing sampurna yaiku telung dhasar dhasar. Kepuasan pelanggan minangka target Kewajiban kekal saka wong FRP: prinsip Bonai: "Kualitas dhisik. Manajemen integritas" didhasarake kejujuran, adhedhasar kapercayan, lan kualitas minangka kertu bisnis pertama wong Bonai FRP sing bakal diwenehake menyang pelanggan. Bonai nggunakake integritas lan kualitas. Dadi jembatan komunikasi karo pelanggan;

Tanggung jawab Bonay

"Ilmu lan teknologi minangka produktivitas utama lan sumber kemajuan dewan BOER" kanggo para pelanggan. Nyedhiyakake papan berkualitas tinggi minangka tanggung jawab wong Bonai sing ora cocog karo landasan pembangunan kabeh wong;

Wawasan Bonai

Percaya tenan, go bareng, nggawe sarwa, nggawe langit biru anyar ing industri FRP!

about_us3

factory4

about_us2

about_us1