Nelpon Kita
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Babagan Kita

Langfang Bonai Lingkungan Perlindungan Teknologi Co., Ltd.

Perusahaan iki didegake ing wulan Juli 2005, ing taun sing padha ing tanggal 3 Agustus serat produksi plastik kaca tulangan instalasi wis rampung, ing wulan Februari 2008 kanggo nginstal lini produksi ubin resin sintetis 2, 3 Maret 2009 pemasangan lini produksi polikarbonat, instalasi serat kaca lini produksi tangki banyu plastik sing diperkuat 1 ing Juli 2013, Desember 2013, pemasangan serat kaca profil produksi profil plastik bertulang 2, 2016 lini produksi watu budaya pu 1, 2017, 6 lini produksi kanggo masang tirai lawang alus PVC, dipasang ing 2017 wiwit jinis produksi 1 baris produksi lantai.

Ndeleng liyane

Produk Kita

Kasunyatan nyata

Kita duwe sawetara kasunyatan super ing kene

  • Annual Output ValueAnnual Output Value

    80 Yuta +

    Nilai Output Tahunan

  • ExperienceExperience

    10 Taun +

    Pengalaman

  • MarketMarket

    40 Negara +

    Pasar

Foto Pabrik

  • Workshop Photo
  • Workshop Photo
  • Workshop Photo
  • Workshop Photo